Pages

28 липня, 2011

Господство Ісуса



Господь– це пан!
Якщо ми визнаємо, що Ісус– наш Господь, якщо визнаємо Його господство над нами, то чи добрі ми раби? Чи скаже нам наш Пан в кінці життя: «Гаразд, рабе добрий і вірний! Ти в малому був вірний, над великим посталю тебе, – увійди до радощів свого пана!» (Мт.25:21)
Чи вірний я раб? Чи корюся я своєму Панові? Чи виконую я Його волю?
Наш Пан сказав: «Люби Господа Бога свого усім серцем своїм…»Ну звичайно ми Його любимо, та от чи усім серцем?
Наш Пан сказав: «Люби ближнього свого, як самого себе…».
 Пасажир в автобусі, продавець в магазині, одногрупниця, або співробітниця-пліткарка– це ближні наші. Бажай йому того ж, що і собі, думай про нього як про себе, молись за нього як за себе. Ну то як, любимо?
Наш Пан сказав: «Любіть ворогів своїх, багословляйте тих, хто вас проклинає, творіть добро тим, хто ненавидить вас, і моліться за тих, хто вас переслідує…»Любіть, а не гнівайтесь, благословляйте, а не обдумуйте хитрі плани їх поразки, творіть добро і моліться, а не пліткуйте і осуджуйте.
А ще, наш Пан сказав: «Будьте святі, бо Я святий». Він багато чого нам заповів та дав нам утішителя Духа Святого, для наставництва та допомоги. У Ньому ми можемо встояти, якщо прийде спокуса та можемо виконати Його слова.
Давайте будемо святими, адже Ісус– наша Праведність, Святість і Життя. Давайте будемо жити для нашого Пана Ісуса Христа, щиро служачи Йому, щиро прославляючи Його. Давайте будемо вірними Йому у тому, що Він нам дав, використовуючи та примножуючи це для слави Його, і, щоб в кінці ми могли сказати: «Я змагався добрим змагом свій біг докінчив і віру зберіг» (2 Тим 4:7) і щоб на небесах Ісус вручаючи нам вінця сказав: «Молодець!».
Оксана Ковальчук