"Черепашонки"
125 г масла
1 ст.л. смальцю
1/2 ст. цукру
1/2 стак. сметани
1 яйце
1/2 ч.л. соди
2-3 ст. муки
Розтерти масло та смалець з мукою. Збити яйце з цукром і влити до масло з мукою. Змішати сметану з содою та додати тіста. все перемішати. Зробити дві кульки, одну меншу за іншу. в меншу додати какао (по смаку, щоб було коричневе). З коричневого тіста зробити ковбаску, білу кульку розкачати. Замотати ковбаску в біле тісто. Порізати на кружечки 1 см. товщиною. З залишків від булого тіста зробити черепашкам голівки та лапки. Перекласти красу на деко, і випікати до готовності. Печуться дуууже швидко.
Поки мама зайнято замотувала коричневе тісто в біле і розрізала "штучкі", Костуньо видавлював печеньки. |
Before (oh what a stunning smile) |
Bon Apetit! |